Pressemeddelelse

AutoMester Ishøj er blevet en del af
AutoMester E+.

Siden 2008 har Jimmy Baltzersens værksted på Industrigrenen 2 i Ishøj været en del af landets største værkstedskæde, AutoMester. At værkstedet per 1. januar 2024 har opgraderet til AutoMester E+ medfører bl.a., at værkstedet fremover også servicerer el- og hybridbiler og har større fokus på digitalisering og grønne initiativer.

Flere og flere danskere skifter benzin- og dieselbilerne ud med el- og hybridbiler.
Sammenligner man salget af elbiler i juli sidste år med samme tidspunkt i 2022, ser man en stigning på hele 81%, da der i 2023 kørte 187.800 elbiler rundt på de danske veje. Interessen er stigende, udviklingen går stærkt og fremtidsforskere peger på, at hver anden dansker vil eje eller leje en el- eller hybridbil i 2030.

Denne udvikling er langt fra gået Jimmy Baltzersens næse forbi. Med sine 35 års erfaring i autobranchen og de sidste 25 år som selvstændig er det klart for den 52-årige værkstedsejer, at man må tænke i de mere bæredygtige baner for at holde sig relevant, ligesom man må lade kunderne diktere retningen.

“I mit værksted har vi gennem de seneste år oplevet en stigende efterspørgsel på servicering af el- og hybridbiler og på mere bæredygtige tiltag. Det er selvfølgelig en efterspørgsel, vi vil imødekomme med alt, hvad vi har,” fortæller Jimmy Baltzersen og fortsætter: “Derfor er vi rigtig glade for at være en del af AutoMester E+ konceptet og alle de grønne tiltag, det indebærer. Det er jo den vej, vi alle skal. Enten er man under udvikling, ellers er man under afvikling.”

For Jimmy Baltzersen er det særligt vigtigt at gå forrest om en mere CO2-venlig branche, ikke blot for at fremtidssikre værkstedet til sin 18-årige søn Marcus Baltzersen en dag skal overtage det, men også for at yde den bedst mulige service til de mange trofaste kunder fra lokalområdet.

“Vi har altid kørt med mottoet, at hvis det kan gøres bedre, så har vi ikke gjort det godt nok. Det betyder, at vi skal gøre vores ypperste for at hjælpe hver enkelt kunde på bedst mulig vis, og det gælder selvfølgelig også kunder med el-og hybridbiler” udtaler den 52-årige værkstedsejer.

Glæder sig over grønne tiltag
Siden værkstedets spæde start i 2008 har det været en del af AutoMester-kæden, der består af næsten 400 værksteder og omkring 1100 dedikerede mekanikere. At værkstedet fra den 1. januar er blevet en del af kædens E+ koncept tilføjer et ekstra lag til de fordele, de har værdsat de sidste 16 år:

“Da jeg startede værkstedet, havde jeg blot én mekaniker ansat. Nu har jeg to mekanikere og to lærlinge, men vi er stadig et forholdsvist lille og lokalt værksted.
Derfor er det guld værd at være en del af et stærkt og tillidsvækkende brand som AutoMester. Det har medført mange fordele, ikke mindst en stor hjælp med markedsføring og det store sparringsnetværk.”

“Udviklingen i autobranchen går jo rivende hurtig, og her er det enormt behjælpeligt, at vi får adgang til den aktuelle faglige viden på de kurser, vi løbende får tilbudt gennem AutoMester E+,” fortæller værkstedsejeren.

Udover de løbende kurser i el- og hybridbiler glæder Jimmy Baltzersen og hans ansatte sig særligt over at kunne tilbyde deres kunder E+ Vejhjælp, yderligere digitalisering, vejledning om grønnere kørsel og serviceaftaler.

Om AutoMester E+
Miljøet lider, og bilerne har en del af skylden. Mens bilproducenterne arbejder på højtryk for at udvikle nye og mere CO2-neutrale løsninger, vil AutoMester som Danmarks største værkstedskæde gerne gå forrest i at passe bedre på klimaet.
Derfor lancerede AutoMester i 2019 konceptet under navnet AutoMester E+, der handler om at gøre hverdagen lettere for deres kunder og samtidig sikre grøn omstilling og servicering af fremtidens el- og hybridbiler.

Det grønne E står blandt andet for el- og hybridbiler, e-handel og energibevidsthed.
Foruden service og reparation af el- og hybridbiler tilbyder AutoMester E+ blandt andet også online booking, service- og reparationsaftaler, E+ vejhjælp, vejledning omkring grønnere kørsel og meget mere.

Telefon & Mail

43 99 24 44

sl@automester-ishoej.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder