Profil

Vi servicerer alle bilmærker uanset årgang - og du bevarer din bils fabriksgaranti.

Nogle bilejere tror stadig at deres bil skal serviceres på forhandlerens mærkeværksted for at bevare fabriksgarantien. Men den skinbarlige sandhed er, at der har været frit værkstedsvalg siden 2003. Og flere og flere har da også fået øjnene op for, at der kan være fordele ved at benytte AutoMesters værksteder. Uanset om bilen er ny eller ej.

Dit lokale AutoMester-værksted vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Så kig ind til os og find ud af, hvor meget AutoMester Ishøj rent faktisk kan gøre for dig og din bil!

 

Vi glæder os til at se dig!

Telefon & Mail

43 99 24 44

sl@automester-ishoej.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder